Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε στοίχημα Premier League: ΚΠΡ - Λίβερπουλ

Πάμε στοίχημα Premier League: ΚΠΡ - Λίβερπουλ
ΚΠΡ: Η «ανάταση» που έφερε ο Ρέντναπ δεν είχε συνέχεια και η ΚΠΡ συνεχίζει να «χαροπαλεύει» στον πάτο της βαθμολογίας. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα, εντός έδρας αυτή τη φορά. με 1-2 από τη Γουέστ Μπρομ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 29’, ο τερματοφύλακας της ΚΠΡ, Γκριν, από λάθος χρέωσε με 2ο γκολ την ομάδα του, με τον Σισέ να μειώνει στο 68’. Δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά αυτή τη φορά δεν της βγήκε στο παιχνίδι και πλέον έπεσε στην τελευταία θέση, ισοβαθμώντας με τη Ρέντινγκ στους 10. Πέντε βαθμούς απέχει η σωτηρία, που για να έρθει η ΚΠΡ θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση, αφού ακολουθούν μετά τη Λίβερπουλ: Τσέλσι, Σίτι, Τόττεναμ και εκτός έδρας η Γουέστ Χαμ. Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (16). Εκτός ο αμυντικός Μποσίνγκουα (13 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Εφρέμ, Άντριου Τζόνσον (3 συμμ..), Ζαμόρα (10 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέζαρ (11 συμμ.), οι αμυντικοί Ονουάχα (10 συμμ.), Νέλσεν (15 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Παρκ Γι-Σουνγκ (10 συμμ./1 ασίστ).

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Γιοχέι Καζιγιάμα:Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστή ομάδα στην Ιαπωνία.

Έφτασε στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Γιοχέι Καζιγιάμα.
Ο Ιάπωνας αποτελούσε διακαή πόθο των "πράσινων" και ύστερα από συζητήσεις ημερών άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ο ίδιος ο μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε ευδιάθετος στις δηλώσεις του κατά τις πρώτες ώρες της παραμονής του στην Ελλάδα.

"Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστή ομάδα στην Ιαπωνία. Μακάρι να πετύχω πολλά πράγματα μαζί του και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να τα καταφέρω. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δώσω το 100% και τον καλύτερο εαυτό μου", ανέφερε ο 27χρονος άσος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή το "τριφύλλι" διαθέτει μόνο τους Φορναρόλι και Τοτσέ στην γραμμή της επιθετικής κρούσης, την ώρα που και ο Σεμπαστιάν Λέτο δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ο Χουάν Ραμόν Ρότσα προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

"Χρόνια σας πολλά. Ελπίζω όλοι να ξεκουραστήκατε, διότι μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια.
Έγινε μία συνάντηση με τη διοίκηση και ξεκαθάρισα τη θέση μου, ότι δεν είναι σωστό να εκτίθενται ηθικά οι παίκτες και να τους καταδικάζουμε για μία κακή εμφάνιση. Κι εγώ έκανα λάθη σε εκείνο το παιχνίδι.

Να ξεχάσουμε ό,τι συνέβη και να προχωρήσουμε ενωμένοι για την ομάδα. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε", ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός σε ομιλία του στην προπόνηση.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

"Μπορώ να φέρω ισορροπία"

Ενθουσιασμένος από τις πρώτες του ημέρες στον Παναθηναϊκός είναι ο Τζέισον Καπόνο, που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της νέας του ομάδας.


Το "τριφύλλι" δεσπόζει στη 2η θέση της Α1 του ελληνικού πρωταθλήματος, μετρώντας οχτώ νίκες και δύο ήττες, ενώ έχει προκριθεί και στο Top-16 της Euroleague.

Οι "πράσινοι", αν και ξεκίνησαν με σκαμπανεβάσματα τη φετινή σεζόν, βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματά τους και, με τη βοήθεια κάποιων νέων προσθηκών στο ρόστερ τους, ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο του triple.Όσο περνάει ο καιρός, θα μπορώ να προσφέρω περισσότερα.Τζέισον Καπόνο

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Τζιάκομο Αγκοστίνι: Ο Λορένζο είναι το φαβορί.

Στη συμβίωση του Χόρχε Λορένζο με τον Βαλεντίνο Ρόσι αναφέρθηκε ο Τζιάκομο Αγκοστίνι. 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνύπαρξη των δύο σπουδαίων αναβατών στη Yamaha, με κορυφαίος οδηγούς του παρελθόντος να θεωρούν ότι θα υπάρξουν προστριβές.

Δημήτρης Καζάζης: Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο μία σειρά δύσκολων αγώνων.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2012 ο Ολυμπιακός.
Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν για την 11η αγωνιστική με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ στην έδρα τους και παρέμειναν αήττητοι στην κορυφή της γενικής κατάταξης, έχοντας έντεκα βαθμούς διαφορά από τους διώκτες τους!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε στοίχημα Serie A: ΚΙΕΒΟ – ΡΟΜΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2001): 1-9-10
ΠΕΡΥΣΙ: ΚΙΕΒΟ-ΡΟΜΑ 0-0

ΚΙΕΒΟ: Με σύμμαχο τη τύχη η ανύπαρκτη εκτός Κιέβο έφτασε σε δεύτερο συνεχόμενο διπλό, αυτή τη φορά επικρατώντας 2-0 της Κάλιαρι. Μαγική εικόνα το ματς, δεν της άξιζε σε καμιά περίπτωση. Άνοιξε το σκορ στο 67’ με τον Παλόσκι στην πρώτη φάση που πλησίασε την εστία και στο 87’ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Τερό. Σημαντική βαθμολογική ανάσα, αφού απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Τραγική η παράδοση με τη Ρόμα, μόλις μία νίκη στις 20 τελευταίες συναντήσεις τους, ενώ δεν την έχει κερδίσει ποτέ εντός έδρας (0-6-4), με τα 7 από τα 8 τελευταία να έρχονται under. Αμφίβολος ο επιθετικός Μοσκαρντέλι (6 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Βιότι, ο αμυντικό Φράι και οι μέσοι Λουτσιάνο (10 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Βάτσεκ (6 συμμ.), Μπεντιβόλιο.

Πάμε στοίχημα Serie A: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΙΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1994): 7-4-3
ΠΕΡΥΣΙ: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΙΕΝΑ 2-1

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Σε ένα από τα θεαματικότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η Φιορεντίνα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Ρόμα στο Ολίμπικο με 2-4. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 7’, αλλά ο Ρονάλια ισοφάρισε 7 λεπτά αργότερα, πήραν όμως προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο με 1-3. Ο Ελ Χαμνταουί μείωσε σε 2-3 στο 46’, αλλά η Ρόμα έχασε πολλές ευκαιρίες και σφράγισε τη νίκη με γκολ στο 89’. Πρώτη ήττα για τους βιόλα, μετά από ένα αήττητο σερί 10 αγωνιστικών, που την έριξε μετά από καιρό εκτός της 5άδας. «Κάστρο» το Αρτέμιο Φράνκι, μόνο Τορίνο και Μίλαν έχουν καταφέρει να πάρουν τον βαθμό. Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα. Αήττητη στα 7 τελευταία που φιλοξένησε τη Σιένα (5-2-0). Τιμωρημένοι οι μέσοι Κουαδράδο (16 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Ρούμπεν Ολιβέρα (4 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Χεγκάζι, Καμπορέζε. Επιστρέφει ο φορ Τόνι. Αμφίβολοι ο τερματοφύλακες Βιβιάνο (16 συμμ.), ο μέσος Πιζάρο (12 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Λιάγιτς (11 συμμ./1 γκ./4 ασίστ), Γιόβετιτς (11 συμμ./6 γκ./3 ασίστ).

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε στοίχημα Primera Liga:ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 13-7-14
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 0-1

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ούτε μετά την εντός έδρας «πεντάρα» από τη Σεβίλλη στο κύπελλο λέει να φύγει ο Καπάρος, που έχει οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού τη Μαγιόρκα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην έπαιξαν με κανονική ενδεκάδα, αλλά και πάλι η εικόνα της ομάδας ήταν τραγική. Είχε προηγηθεί η βαριά εκτός έδρας ήττα με 0-4 από τη Λεβάντε για το πρωτάθλημα. Δέκα πλέον οι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-8) για τους νησιώτες, 13 επίσημα χωρίς νίκη και δε δείχνουν ικανοί να με αυτά τα δεδομένα να ανταπεξέλθουν. Οριακά πλέον πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, στο +2 από την ουραγό Λα Κορούνια. Έχει μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία (14). Τα 5 τελευταία κόντρα στη Μπιλμπάο ήταν under. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Περέιρα (13 συμμ./1 γκ.), Ζοάο Βίκτορ (7 συμμ.).

Προγνωστικά στοιχήματος Ligue 1:ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΜΠΑΣΤΙΑ


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1994): 8-11-7

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο 14’, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπρεστ, αλλά έβγαλε και πάλι ψυχή πρωταθλήτριας και κατάφερε να ισοφαρίσει (με αρκετή δόση τύχης η αλήθεια είναι) με το αυτογκόλ του αμυντικού των γηπεδούχων, Μαρτιάλ στο 21’, ενώ πήρε κεφάλι νωρίς στην επανάληψη με το γκολ του Ουτάκα (57’), κρατώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ανεβασμένη η Μονπελιέ το τελευταίο διάστημα, μετράει μόλις μία ήττα στα 8 τελευταία για το πρωτάθλημα και δείχνει ικανή να κάνει το come-back. Αήττητη εντός έδρας από τη Μπαστιά (7-6-0). Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Πιονιέ (2 συμμ.), ο δεξιός μπακ Μποκαλί (7 συμμ.), οι αμυντικοί μέσοι Σταμπουλί (10 συμμ./1 ασίστ), Σαϊχί (10 συμμ.), Μαρβό (5 συμμ.), βασικοί οι δύο πρώτοι, και ο επιθετικός Αϊτ-Φανά (7 συμμ./2 ασίστ).