Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Φευγάτοι Μουρίνιο και Ρονάλντο

Μία Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να φτιάξει ο πρόεδρος της "βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με Ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα ο ραδιοφωνικός σταθμός COPE αποκάλυψε πως σε συνάντηση που είχαν ο Ζοσέ Μουρίνιο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αποφάσισαν  να μειώσουν την ρήτρα αποδέσμευσης του Πορτογάλου, από τα δεκαπέντε στα δέκα εκ. ευρώ, προκειμένου το καλοκαίρι ο "Special One" να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, αφού το συμβόλαιό του λήγει το 2015. Το ρεπορτάζ αναφέρει και για το ταξίδι-αστραπή που έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Αγγλία, χωρίς όμως να συγκεκριμενοποιεί τους λόγους.

Όσον αφορά τον μεγάλο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, οι φήμες τον θέλουν και αυτόν να είναι στην λίστα υπό παραχώρηση για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος δεν έχει καλές σχέσεις με τον κόσμο της Ρεάλ και δεν θα έλεγε όχι σε μία πιθανή μεταγραφή σε κάποιον άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Ο Πέρεθ επιχείρησε τους τελευταίους μήνες να συζητήσει μαζί του για το θέμα του συμβολαίου, αλλά ο Κριστιάνο είναι ψυχραμένος από την αδιαφορία" που είχε επιδείξει προς το πρόσωπό του ο πρόεδρος μέχρι και πριν από λίγο καιρό. Οι εταιριες στοιχηματων έχουν ένα από τα φαβορι για την καταστησης του Τσαμπιονς Λιγκ την Ρεάλ Μαδρίτης.