Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Football League: ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Είχε ρεπό την περασμένη αγωνιστική η Παναχαϊκή, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα της από την Νίκη Βόλου με 1-0, σε ένα ματς όπου καμία ομάδα από τις δύο δεν εντυπωσίασε. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ματς που η Παναχαϊκή αποτυγχάνει να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης, αλλά βαθμολογικά είναι άνετη, αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. ο Μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, άδειασε με δηλώσεις του τον Φυντάνη, που πάντως παραμένει στην ομάδα, αν και τελευταία ακούγεται όλο και περισσότερο το όνομα του Πετράκη. Ήδη φτιάχνει τα πλάνα της εν' όψει της νέας σεζόν ,που ο πήχης αναμένεται να ανέβει ψηλότερα, αφού η ομάδα θέλει να χτυπήσει την άνοδο στην Super League. Εντός έδρας έχει πετάξει πολλούς βαθμούς φέτος και συνολικά μετράει, έξι νίκες, εννέα ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Βοσκόπουλος και ο Ν' Τζιοντό.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Χωρίς να βγάλει μάτι με την απόδοσή του την περασμένη αγωνιστική ο Εργοτέλης ήταν αποτελεσματικός και πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Εθνικού Γαζώρου εντός έδρας. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της ομάδας τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, που δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει μόλις 3 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, ενώ είναι στο +1 από τους τέσσερις διώκτες του(Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Πανατωλικό και Καλλονή). Η ομάδα συνεχίζει να ψάχνει προπονητή, αλλά για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στον πάκο της θα βρίσκεται το δίδυμο Πλεσίτης-Λαμπράκης. Εκτός έδρας η ομάδα αποδυναμώνεται αισθητά, αλλά σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, αν θέλει να μείνει σε τροχιά ανόδου. Μοναδικός αμφίβολος ο Χαλκιαδάκης.


Πάμε στοίχημα: Μόνο νίκη θέλει ο Εργοτέλης, που δυσκολεύεται στο σκοράρισμα στα τελευταία ματς. Περιμένω η Παναχαϊκή να προβάλει σοβαρή αντίσταση, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 1,80 στις εταιριες στοιχηματος.