Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Προγνωστικά στοιχήματος Σεγούντα Ντιβιζιόν:ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΕΡΚΟΥΛΕΣ

Προϊστορία (από 1996): 2-1-2
Α’ Γύρος: ΕΡΚΟΥΛΕΣ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 2-0

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Τα πήγαινε πολύ καλά στην αναμέτρηση με την Πονφεραντίνα, κυνηγώντας τη νίκη που υπό συνθήκες θα την έφερναν κοντά στην παραμονή (2-0 στο 50’), αλλά με τη Μιραντές την ίδια ώρα να κερδίζει, σταδιακά έχασε τον καλό ρυθμό της και ισοφαρίστηκε στο τελευταίο τέταρτο. Τώρα φυσικά θα τραβάνε τα μαλλιά τους στη Σανταντέρ, γιατί αν είχε μείνει το αποτέλεσμα τώρα θα η ομάδα θα είχε τον πρώτο λόγο για τη 19η θέση, που δίνει την παραμονή. Στο -1 από Ουέσκα και Μούρθια. Ακόμα και να χάσουν οι άλλες δύο, δεν της κάνει η ισοπαλία, αφού υπερτερεί σε ισοβαθμία με την πρώτη, όχι όμως με τη δεύτερη. Αήττητη στα 4 τελευταία (2-2-0). Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (35). Δεν έχει κερδίσει στις 2 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Έρκουλες.


ΕΡΚΟΥΛΕΣ: Βαθμολογικά αδιάφορη η Έρκουλες, αποφάσισε να μην κρατήσει τα προσχήματα στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο (μικρό) κοινό της και έχασε δίκαια από τη γειτόνισσα Μούρθια με 0-2. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά από εκείνο το σερί των 11 αγωνιστικών όπου δεν είχε χάσει, αλλά λίγο την απασχολεί, τη στιγμή που πέτυχε το στόχο της παραμονής. Περιμένουμε πάντως να μας δείξει κάτι ανάλογο με το τελευταίο σήμερα. Τιμωρημένος ο βασικός κεντρικός αμυντικός Κορτές (19 συμμ.).


Προγνωστικά στοιχήματος: Η Έρκουλες «έδωσε» το τελευταίο ματς στη Μούρθια που καιγόταν, αλλά εκεί προείχαν οι δημόσιες σχέσεις. Μονόδρομος η νίκη για τη Σανταντέρ, αλλά με την αδύναμη επίθεση τους, (αν έρθει) θα έρθει με λίγα γκολ. Under στο 2.00