Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Προγνωστικά Serie A: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ

21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ

Προϊστορία (από 1993): 20-11-13
Πέρυσι: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ 2-1
Σούπερ Καπ (18/08/13): ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ 4-0

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Είχε την υπεροχή στον αγώνα με τη Σαμπντόρια, αν και δε μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Τη λύση έδωσε ο Τέβεζ, που σκόραρε από κοντά στην πρώτη εμφάνιση του στη Σέριε Α (είχε σκοράρει και στο Σουπερ Καπ), ύστερα από ωραία ασίστ του Πογκμπά. Ο νεαρός Γάλλος έχει γίνει στόχος πολλών μεγάλων ομάδων, αλλά η διοίκηση διαμήνυσε ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Συνάντησε τους λατσιάλι προ 2 εβδομάδων στο ιταλικό Σούπερ Καπ, επικρατώντας δια περιπάτου με 4-0. Εκτός ο κεντρικός μέσος Μαρκίζιο.



ΛΑΤΣΙΟ: Η εικόνα της στο Σούπερ Καπ έδειξε ότι φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τα πήγε περίφημα υποδεχόμενη την Ουντινέζε, επικρατώντας με 2-1. Πήρε κεφάλι δύο τερμάτων πολύ γρήγορα (Χερνάνες 13’, Καντρέβα 16’ πεν.), επέτρεψε λίγες φάσεις στους αντιπάλους, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 61’. Τραυματίες ο δεξιός μπακ Κονκό και ο μεσοεπιθετικός Φελίπε Άντερσον. Τιμωρημένος μέχρι τον Φεβρουάριο ο μεσοεπιθετικός και αρχηγός της ομάδας, Στέφανο Μάουρι, για τη συμμετοχή του σε στημένα παιχνίδια το 2011 (Τζένοα, Λέτσε). Άγνωστη η τιμωρία του επιθετικού Σκούλι, που είναι πλέον εκτός ομάδας.


Προγνωστικά: Το σημερινό ματς πιθανότατα να μην έχει καμιά σχέση με το αγώνα του Σούπερ Καπ. Αστείος ο άσος παρά το πρόσφατο 4-0 της Γιουβέντους, αφού οι λατσιάλι έδειξαν πολύ καλύτερα στοιχεία στην πρεμιέρα. Τους περιμένουμε πιο ψυλλιασμένους αυτή τη φορά, οπότε έχει βάση το λογικό εύρος 2-3 γκολ