Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Γνωρίζει το… μέλλον του ο Κασίγιας



Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε ο τεχνικός της Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, όταν κλήθηκε να απαντήσει για το ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Μέσα από αυτό όμως βγήκε… λαβράκι, αφού μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Κασίγιας έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Τελικά η απόφασή του ήταν ο Ίκερ Κασίγιας να κάτσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας στην αναμέτρηση με την Φινλανδία, κάτι που όπως παραδέχθηκε, δέχθηκε πολύ καλά ο Βίκτορ Βαλντές. Το τελευταίο διάστημα ο Κασίγιας περνάει δύσκολες ημέρες στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού έχει χάσει την φανέλα του βασικού, με αποτέλεσμα να μην έχει ρυθμό και πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Από την άλλη ο Βίκτορ Βαλντές συνεχίζει να είναι ο βασικός γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, με τον πονοκέφαλο του Ντελ Μπόσκε να μεγαλώνει. Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε live streaming όλα τα ματς από την Πριμερα Ντιβιζιον που την φετινή σεζόν πιθανώς θα είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Χοάν Καπντεβίλα:Θα είναι καλύτερος κι απ' τον Ρομπέρτο Κάρλος

O παλαίμαχος αμυντικός της Βαλένθια, Χοάν Καπντεβίλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζόρντι Άλμπα.

Η Μπαρτσελόνα, η οποία προσφέρεται στο 1.72 για να κατακτήσει τον τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος, απέκτησε τον 24χρονο διεθνή από τη Βαλένθια το 2012, βρίσκοντας μία εξαιρετική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας της.
Ο Άλμπα αγωνιζόταν σε μικρότερη ηλικία στις ακαδημίες των Καταλανών, γεγονός που τον βοήθησε να προσαρμοστεί άμεσα στην ομάδα.
Ο Καπντεβίλα παρακολουθεί την πορεία του νεαρού άσου τα τελευταία χρόνια και υποστηρίζει ότι έχει όλα τα εφόδια για να μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.
"Φυσικά και θα γίνει καλύτερος από εμένα. Είναι απίστευτο το ταλέντο που έχει και το δείχνει κάθε φορά που αγωνίζεται.