Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Γνωρίζει το… μέλλον του ο Κασίγιας



Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε ο τεχνικός της Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, όταν κλήθηκε να απαντήσει για το ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Μέσα από αυτό όμως βγήκε… λαβράκι, αφού μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Κασίγιας έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Τελικά η απόφασή του ήταν ο Ίκερ Κασίγιας να κάτσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας στην αναμέτρηση με την Φινλανδία, κάτι που όπως παραδέχθηκε, δέχθηκε πολύ καλά ο Βίκτορ Βαλντές. Το τελευταίο διάστημα ο Κασίγιας περνάει δύσκολες ημέρες στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού έχει χάσει την φανέλα του βασικού, με αποτέλεσμα να μην έχει ρυθμό και πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Από την άλλη ο Βίκτορ Βαλντές συνεχίζει να είναι ο βασικός γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, με τον πονοκέφαλο του Ντελ Μπόσκε να μεγαλώνει. Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε live streaming όλα τα ματς από την Πριμερα Ντιβιζιον που την φετινή σεζόν πιθανώς θα είναι αρκετά ανταγωνιστική.


Ο Ισπανός τεχνικός με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως όλοι οι τερματοφύλακες της ομάδας έχουν εξαιρετική ποιότητα, ενώ όταν αναφέρθηκε στο θέμα με τον Ίκερ Κασίγιας, τόνισε: «Ρώτησα τον Ίκερ πως είναι. Δεν ήθελα να του επιβάλλω κάτι. Μου είπε ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά τώρα είναι πιο άνετα και ήσυχα και πως έχει μισο-λύσει το μέλλον του. Πονάω για τους άλλους δύο. Έχω πει ότι τον Ίκερ πρέπει να τον θυμόμαστε αλλά επίσης και τον Βαλντές που μας έσωσε απέναντι στην Γαλλία στο Παρίσι είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξεχάσω. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση για τους τρείς τερματοφύλακες και είμαι προσηλωμένος στο να τους μιλάω για την φιλικότητα στην ομάδα». 

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στο καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των τερματοφυλάκων στην ομάδα του, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να μην αμφισβητεί καμία από τις επιλογές του. «Ο Βίκτωρ δέχτηκε πολύ καλά ότι ο Κασίγιας ήταν βασικός, έχει ταιριάξει πολύ καλά παρά τις πολλές εξωτερικές επιρροές και το ότι λαμβάνει λίγη βοήθεια τα πάει πολύ καλά. Όποια απόφαση για το ποιος θα παίξει ή θα αμφισβητείται ή θα χειροκροτείται και δεν μου αρέσει αυτό. Είναι δύσκολο να τους έχεις όλους ευχαριστημένους και ανάλογα με τις συνθήκες που θα υπάρχουν μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα».