Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Πλούσιο θέαμα και επιλογές από όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη

 


Όπως κάθε Παρασκευή το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα προσφέρει πλήθος αγώνων για στοιχηματισμό. Κυριαρχούν φυσικά τα πρωταθλήματα της δεύτερης κατηγορίας με τη Β’ Γαλλίας και τη Β’ Ολλανδίας να έχουν φουλ πρόγραμμα.


123 Κλαμπ Μπριζ – Λόκερεν


Με αυτό το παιχνίδι αρχίζουν και τα πλέι οφ στο Βέλγιο, που αναμένονται ιδιαίτερα συναρπαστικά. Η Κλαμπ Μπριζ θα κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις την κατάκτηση του τίτλου. Με την παρουσία της ως τώρα έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει. Προέρχεται από ένα εντυπωσιακό σερί επτά αγώνων, στο οποίο η μοναδική της απώλεια ήταν μια ισοπαλία. Όπλο της η άμυνα, καθώς σε 15 εντός έδρας ματς έχει δεχτεί μόλις 9 τέρματα. Απέναντί της θα βρεθεί η Λόκερεν, η οποία προέρχεται από την κατάκτηση του κυπέλλου, που ήταν και φέτος ο βασικός της στόχος. Έτσι θα παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η νίκη των γηπεδούχων πάντως είναι το πρώτο σημείο που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε στις στοιχηματικές.


124 Νις – Παρί Σεν Ζερμέν


Η Παρί σίγουρα θα αγωνιστεί σε αυτό το ματς με το μυαλό να ταξιδεύει στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι παίκτες που έχουν φορτιστεί πολύ να μείνουν εκτός ενδεκάδας προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Ακόμη κι έτσι όμως η ποιότητά της είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και η διαφορά της όσον αφορά τη δυναμική σε σύγκριση με ομάδες όπως είναι η Νις. Μικρή η απόδοση που πληρώνει το διπλό, ίσως θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε τα λίγα γκολ.


125 Σάλκε – Χέρτα


Ξεκάθαρο είναι το φαβορί και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού η Σάλκε με νίκη απόψε ανεβαίνει – προσωρινά – στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μοναδικός προβληματισμός είναι κάποιες απουσίες που θα έχει, αλλά μοιάζει ικανή να ανταπεξέλθει. Άλλωστε προέρχεται από ένα εντυπωσιακό σερί δέκα αγώνων με μία μόλις ήττα. Απόρθητο κάστρο μοιάζει και η έδρα της, καθώς στα τελευταία εννιά παιχνίδια που έχει δώσει εκεί, έχει παραχωρήσει μόνο μία ισοπαλία. Ακριβώς αντίθετη η πορεία της Χέρτα, που δεν έχει νίκη εδώ και πέντε ματς. Στο πλευρό των γηπεδούχων είναι και η παράδοση. Τα πάντα ευνοούν τον άσο στο παιχνίδι αυτό, καθώς πραγματικά πολύ δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος πως θα σπάσει. Τα γκολ σε δεύτερο επίπεδο είναι κι αυτά μέσα στο παιχνίδι στις στοιχηματικές.


132 Μπελενένσες – Πάκος Φερέιρα


Κολλημένη στην ουρά της βαθμολογίας η Μπελενέσνες με συγκομιδή μόλις 17 βαθμών ως τώρα. Μάλιστα από την 6η αγωνιστική και μετά μετράει μόλις μία νίκη, σε διάστημα δηλαδή 18 αγωνιστικών. Ακόμη πιο τραγική είναι η επιθετική της συμπεριφορά, αφού μόνο σε δύο από τα τελευταία 15 παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει γκολ. Η Πάκος βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας δεν έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά βρίσκεται σε καλό φεγγάρι μετά την αλλαγή προπονητή, αφού μετράει τρεις νίκες και μία ήττα από όταν ανέλαβε. Αρκετή ισοπαλία φαίνεται να έχει το παιχνίδι και με ένα μικρό προβάδισμα προς τους φιλοξενούμενους.