Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Θέλουν την 3η θέση οι «ροχιμπλάνκος».

Λεβάντε και Ατλέτικο Μαδρίτης συναντιούνται στην έδρα της πρώτης για την 36η αγωνιστική της Primera Division.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν το τρίποντο, ενδεχόμενο για το οποίο προσφέρονται στο 1.50, ώστε να «σιγουρέψουν», κατά κάποιον τρόπο, την 3η θέση.
Βρίσκονται, αυτήν τη στιγμή, στο συν τέσσερα από την τέταρτη Βαλένθια με το δέλεαρ ωστέ τουλάχιστον να διατηρήσουν αυτήν τη διαφορά να είναι η απευθείας έξοδος στο Champions League της επομένης περιόδου.
Οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονται πάντως από το εντός έδρας 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ένα σκορ που για σήμερα προσφέρεται στο 9.00 στο παμε στοιχημα.

Η Λεβάντε, στον αντίποδα, κοιτά τους αντιπάλους της από τη 15η θέση της γενικής κατάταξης, έχοντας να επιδείξει εννέα νίκες, οχτώ ισοπαλίες και άλλες τόσες ήττες.
Οι γηπεδούχοι απέχουν πέντε πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού, επομένως θέλουν σήμερα τουλάχιστον την ισοπαλία, ενδεχόμενο για το οποίο προσφέρονται στο 3.90, ώστε να διατηρήσουν μία διαφορά ασφαλείας.
Ασφαλώς, το ιδεατό σενάριο γι' αυτούς θα ήταν να κερδίσουν, ενδεχόμενο για το οποίο προσφέρονται στο 8.00, ωστόσο αυτό, λαμβανομένης υπόψη και το γεγονός ότι παίζουν απέναντι στους εν ενεργεία πρωταθλητές, μοιάζει στη θεωρία αρκετά δύσκολο.
Η παράδοση είναι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που μετρά δώδεκα νίκες, η Λεβάντε είναι στις έξι, ενώ οι ισοπαλίες είναι τρεις και προσφέρονται στο 5.50 για να γίνουν τέσσερις και μάλιστα από ημίχρονο.