Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολο το έργο της Χαλ



22:00 ΧΑΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Προϊστορία: 1-1-8
Α’ γύρος: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΧΑΛ 2-0
ΧΑΛ: Μετά το πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, πήρε ακόμα μία σπουδαία νίκη, κόντρα σε πιο δυνατό αντίπαλο, που της έδωσε νέο αέρα στην προσπάθειά της για παραμονή. Η νίκη επί της Λίβερπουλ ήρθε με 1-0, χάρη σε γκολ του Ντόσον, ο οποίος είχε να σκοράρει από το 2013. Είχε και νωρίτερα ευκαιρίες αλλά ο Μινιολέ της είπε όχι. Στο +1 από την παραμονή με τα αποτελέσματα να μην είναι καθόλου ευνοϊκά, αφού κέρδισαν Λέστερ και Σάντερλαντ, οι πιο άμεσοι αντίπαλοί της. Η θέση της είναι πολύ δύσκολη, μιας και μετά την Άρσεναλ, υποδέχεται τη Μπέρνλι σε εξάποντον παραμονή, ενώ τελειώνει με Τόττεναμ εκτός και Γιουνάιτεντ εντός. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ντέιβις (21 συμμ.), ο αριστερός μπακ Ρόμπερτσον (21 συμμ./2 ασίστ), ο εξτρέμ Σνόντγκρας (1 συμμ.). Κοντά στην επιστροφή ο επιθετικός Γέλαβιτς (22 συμμ./8 γκ./1 ασίστ).
Εντός: 5-4-7
Γκολ: 18-20
Τελευταία 5: 2-0-3
ΑΡΣΕΝΑΛ: Μπορούσε κάτι καλύτερο κόντρα στην Τσέλσι, αλλά τελικά κόλλησε στο εντός έδρας 0-0. Πρώτη απώλεια βαθμών μετά από 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, πέφτοντας πλέον στην 3η θέση, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα από τη 2η Σίτι. Εφικτός στόχος, αφού με εξαίρεση το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ σε δύο αγωνιστικές, έχει –σχετικά- εύκολο πρόγραμμα (Χαλ εκτός, Σουόνσι εντός, Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρομ εντός). Τρεις φορές φιλοξενήθηκε από τη Χαλ, φεύγοντας με τη νίκη και στις τρεις περιπτώσεις. Όλες συνδυάστηκαν με over. Αμφίβολος ο κεντρικός μέσος Ντιαμπί. Εκτός ο αρχηγός Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Τσάμπερλεϊν (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).
Εκτός: 9-3-5
Γκολ: 26-20
Τελευταία 5: 4-1-0
Πρόταση για το στοίχημα: Δεύτερο δύσκολο παιχνίδι για τη Χαλ, που το προηγούμενο ήταν δύσκολο… μόνο στα χαρτιά, αφού η Λίβερπουλ είναι τελείως εκτός κλίματος. Επιπλέον, με το πρόγραμμα που έχει, είναι από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό. Η κατάσταση της Άρσεναλ δεν ενδείκνυται για να την κοντράρουμε. Στο 1.77 το διπλό (Stoiximan).