Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν ανταγωνίστηκα τον Ζλάταν.

Είναι κι αυτές οι στιγμές που η ποδοσφαιρική κλάση δεν κρύβεται και μια τέτοια ήταν ο δεύτερος αγώνας μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο μεταξύ Σουηδίας και Πορτογαλίας.

Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι δεν ήταν ο αγώνας των ομάδων, αλλά δύο συγκεκριμένων προσωπικοτήτων.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο, άλλωστε, είναι τα πρώτα και πιο δυνατά βιολιά των Εθνικών τους, με τις μεγαλύτερες ελπίδες να περνούν πάντα από τα πόδια τους.


Ο επαναληπτικός της "Φριέντς Αρένα" δίδαξε ποδόσφαιρο αλλά και τον αθλητικό εγωισμό δύο κορυφαίων επιθετικών, των οποίων οι μετοχές στοιχίζουν εκατομμύρια για τις Παρί Σαν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα, και όχι άδικα.

Το πρώτο μεταξύ τους ματς στην Πορτογαλία είχε μείνει στο 1-0, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στη Βραζιλία.

Το χθεσινό ματς έληξε στο 2-3, δίνοντας κατά τη διάρκεια του 90λεπτου το εισιτήριο και σε διαφορετικά χέρια, μέχρι το τελικό χτύπημα του CR7.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος προσφέρεται στο 1.10 για πρώτος σκόρερ στην Primera Division, άνοιξε το σκορ και το έκλεισε με ένα εκπληκτικό χατ τρικ, απαντώντας στα δύο τέρματα του Σουηδού.

Πήρε πάνω του το ταξίδι στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απάντησε σε όλους του επικριτές του και κέρδισε τη μονομαχία με τον "Ίμπρα", αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε ούτε ως ιδέα.

"Δεν ανταγωνίστηκα τον Ζλάταν. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και ο μεγαλύτερος σταρ στη Σουηδία, αλλά δεν τον ανταγωνίστηκα. Παίζω για την ομάδα μου.

Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη εκατό τοις εκατό. Υποχωρήσαμε και η Σουηδία απέκτησε αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αντιδράσαμε καλά και νικήσαμε", σχολίασε ο 28χρονος άσος των Μαδριλένων.