Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Θα τα καταφέρει η Σπόρτινγκ;


Τη Νασιονάλ Μαδέιρα υποδέχεται στην έδρα της η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, διεκδικώντας μία ακόμη νίκη.
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την , φιγουράρουν οι οικοδεσπότες με δέκα βαθμούς, έχοντας να επιδείξουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία μετά από τέσσερις αγώνες, με το ενδεχόμενο να αυξήσουν τις πρώτες να προσφέρεται σε απόδοση 1.25 στις εταιριες στοιχηματος με αδεια.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας στην πρεμιέρα τους στους ομίλους του Europa League και ξεκίνησαν με το... αριστερό την πορεία τους, καθώς ηττήθηκαν με 3-1 εντός έδρας από τους Ρώσους, σκορ που προσφέρεται στο 11.00 για να εμφανιστεί υπέρ τους σήμερα.

Όσον αφορά στην Primeira Liga, προέρχονται από το 2-1 επί της Ρίο Άβε, σκορ που επίσης προσφέρεται στο 8.00 για να εμφανιστεί και πάλι.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο θα «παλέψουν» για το τρίποντο, με το ενδεχόμενο να καταφέρουν να το πάρουν να προσφέρεται σε απόδοση 12.00.

Την τελευταία αγωνιστική κέρδισαν στην έδρα τους την Ακαδέμικα με 2-0, με το ενδεχόμενο να επαναλάβουν το συγκεκριμένο σκορ να προσφέρεται σε απόδοση 51.00.

Γενικότερα στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, έχουν να επιδείξουν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν πρώτοι σήμερα να προσφέρεται σε απόδοση 5.00.