Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

"Ένα κάθε 50"

Τέλος στο αήττητο σερί της Γιουβέντους μπήκε το Σάββατο το βράδυ, με την Ίντερ να αλώνει το Τορίνο.
Στο μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος έμελλε να σπάσει το σπουδαίο κατόρθωμα της "μεγάλης κυρίας", η οποία εδώ και 49 αγώνες αγνοούσε την ήττα στη Serie A.
Η παρέα του Τζανλουίτζι Μπουφόν αν και προηγήθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, τελικά ηττήθηκε με 3-1 από τους Μιλανέζους και είδε τη διατήρηση των σκήπτρων της να τίθεται εν αμφιβόλω.


"Αν χάνουμε ένα ματς κάθε 50, αυτό με βρίσκει σύμφωνο. Αν δούμε το παιχνίδι θα καταλάβουμε πως δεν... πεινούσαμε τόσο και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα.

Χάσαμε τον έλεγχο του ματς και δεν κάναμε αυτό που κάνουμε συνήθως. Η Ίντερ είναι μεγάλη ομάδα και δεν συγχώρεσε τα λάθη μας. Δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα. Κοιτάμε μπροστά", ανέφερε ο Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος μάζεψε τρεις φορές την μπάλα από τα δίχτυα του.

"Θύτης" της μεγάλος ανατροπής ήταν ο Ντιέγκο Μιλίτο, ο οποίος με δύο προσωπικά τέρματα έβαλε μπροστά την Ίντερ, παγώνοντας τους οπαδούς των "τιφόζι" και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη συνέχεια του ιταλικού μαραθωνίου.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ροντρίγκο Παλάσιο στις καθυστερήσεις ύστερα από αντεπίθεση των "νερατζούρι".