Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μπονγκανί Κουμάλο:Κάθε αγώνας για μας είναι καθοριστικός.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ, μέχρι στιγμής, αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν στη Superleague μίλησε ο Μπονγκανί Κουμάλο.

Ο Κουμάλο είναι ένας ποδοσφαιριστής που δέχεται έντονη κριτική για τις εμφανίσεις του από την αρχή της εφετινής χρονιάς, καθώς η πλειονότητα των φιλάθλων της ομάδας θεωρεί πως αυτές είναι μέτριες.

Ο Νοτιοαφρικανός στόπερ, πάντως, απολαμβάνει εμπράκτως την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη, αφού έχει τα δεύτερα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (746 στον αριθμό), μόλις δύο λιγότερα από τον πρώτο σκόρερ του "δικέφαλου του Βορρά", Στέφανο Αθανασιάδη.


"Έχω πάντα το μυαλό μου μόνο στο επόμενο παιχνίδι και προσπαθώ να βελτιώνομαι και να παρουσιάζομαι ολοένα και καλύτερος.
Είναι δύσκολο να κάνεις μία αλλαγή στην καριέρα σου όπως εγώ, δεν μπορείς να προσαρμοστείς με τη μία, όμως αισθάνομαι καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι", δηλώνει αρχικά ο ίδιος.

Οι "ασπρόμαυροι" φιγουράρουν στην 3η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο την καλύτερη άμυνα με τέσσερα γκολ παθητικό.

Την προσεχή Κυριακή, θα αναμετρηθούν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, σ’ ένα παιχνίδι, όπου, έτσι, όπως εξελίσσεται η φετινή κούρσα για τον τίτλο, είναι… έξι βαθμών, αφού οι "κυανέρυθροι" είναι 2οι, μετρώντας έναν πόντο περισσότερο από τους επικείμενους αντιπάλους τους.

Την άποψή του κλήθηκε να πει για το ματς ο Κουμάλο, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για το τρίποντο.

"Κάθε αγώνας για μας είναι καθοριστικός γιατί θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό αυτή τη χρονιά.
Το ματς της Κυριακής είναι μία ακόμη ευκαιρία για μας να κερδίσουμε βαθμούς και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το μάξιμουμ των πόντων", κατέληξε ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός σε δηλώσεις του στο "Sport24.gr".

Ο Ολυμπιακός προηγείται στη γενική κατάταξη με 22 βαθμούς, ακολουθεί ο Πανιώνιος με 18 και ο ΠΑΟΚ με 17.