Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

προγνωστικα στοιχηματος Primera Liga: ΣΕΒΙΛΛΗ - ΛΕΒΑΝΤΕ

ΣΕΒΙΛΛΗ: Είχε την κατοχή αλλά δεν απείλησε όσο έπρεπε τη Σαραγόσα και τελικά ηττήθηκε με 1-2 εκτός έδρας, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 0-2 και τον Μεντέλ να μειώνει στο 70’. Την Πέμπτη υποδέχτηκε την Εσπανιόλ χωρίς πολλές αλλαγές και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης, επικρατώντας με 3-1 εντός έδρας. Πήρε προβάδισμα στο 4’ και έλεγξε στη συνέχεια το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος η Εσπανιόλ έφτασε στην ισοφάριση, αλλά ο Κάλα έκανε το 2-1 και ο Νεγρέδο το τελικό 3-1, με τους φιλοξενούμενους στην ίδια ΄φαση να μένουν με 10. Μόνο από τη Μπαρτσελόνα έχασε εντός έδρας φέτος, κερδίζοντας Ρεάλ, Μαγιόρκα, Χετάφε. Μετράει 4 στα 5 γκολ-γκολ εντός έδρας φέτος. Τιμωρημένος ο μέσος Περότι (1 συμμ.). Εκτός για άλλους 5 μήνες ο μέσος Τροχόφσκι (6 συμμ./2 γκ.).



ΛΕΒΑΝΤΕ: Το νικηφόρο σερί της Λεβάντε τερμάτισε την Τρίτη, χάνοντας στην πρώτη της αναμέτρηση με την Μελίγια με 1-0 για το κύπελλο εκτός έδρας, με τον Μαρτίνεθ να κάνει αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Στο πρωτάθλημα είχε φτάσει στην 3η συνεχόμενη νίκη, κερδίζοντας εύκολα τη Γρανάδα με 3-1, με δύο γκολ του Μάρτινς (12’, 61’) και ένα του Πέδρο Ρίος (73’). Ανέβηκε έτσι στην 6η θέση, ισοβαθμώντας με τη Μπέτις στους 16 βαθμούς. Μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία για τη Λεβάντε κόντρα στη Σεβίλλη. Μοναδική απουσία αυτή του μέσου Ντούντκα (1 συμμ.).


Προγνωστικα στοιχηματος: Πολύ χαμηλός ο άσος στο 1.50 για τη Σεβίλλη. Είναι δυνατή βέβαια στην έδρα της και μαζί με τους φορμαρισμένους Πέδρο Ρίος και Μάρτινς της Λεβάντε περιμένουμε γκολ στη σημερινή αναμέτρηση. Over στο 1.85