Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

προγνωστικα στοιχηματος Primera Liga: ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Preview προγνωστικα στοιχηματος Primera Liga: Νίκη για τους Βάσκους.
Στα σημερινά προγνωστικα στοιχηματος  για την Πριμέρα περιμένουμε τη νίκη της Μπιλμπάο μέσα στη Γρανάδα, που λογικά θα φέρει ακόμα πιο κοντά στην απομάκρυνση του τεχνικού των γηπεδούχων Ανκέλα.


ΓΡΑΝΑΔΑ: Ταξίδεψε στη Βαλένθια για την αναμέτρηση με τη Λεβάντα, αλλά βγάζοντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα έχασε δίκαια με 1-3. Το γκολ ο Ελ-Αραμπί στο 85’. Την Τετάρτη έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες, χάνοντας από τη Σαραγόσα εκτός έδρας με 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το κύπελλο. Έπαιξε μάλιστα ως επί των πλείστων με βασικούς, αλλά και πάλι φάνηκε «λίγη» στο γήπεδο. Μεγάλη η πίεση που δέχεται ο Ανκέλα στον πάγκο, καθοριστικό το αποψινό ματς για την πορεία του. Πλέον είναι 17η, ένα βαθμό μακριά από τη γραμμή του υποβιβασμού. Αμφίβολος ο μέσος Γεμπντά. Εκτός οι μέσοι Ρομέρο (6 συμμ./1 ασίστ), Φραν Ρίκο.



ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Τα άσχημα αποτελέσματα είχαν και συνέχεια, με τη Μπιλμπάο να έρχεται ισόπαλη με την επίσης βασκική Έιμπαρ (Σεγούντα Β) στην πρώτη τους αναμέτρηση για το κύπελλο. Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος από τη βροχή και δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, με τον Μπιέλσα να χρησιμοποιεί 11δάτους και να μη μπορεί να πάρει τη νίκη ούτε όταν έριξε στο παιχνίδι Αντούριθ και Μουνιαΐν. Τιμωρημένος ο μέσος Χερέρα (4 συμμ.). Αμφίβολοι οι μέσοι Γουρπέγκι (7 συμμ.), Ινίγκο Πέρεζ (5 συμμ./1 ασίστ). Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Εκίθα (4 συμμ.) και ο μέσος ντε Γκαλαρέτα (3 συμμ./1 ασίστ).


ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολλές αδυναμίες για τη Γρανάδα. Η Μπιλμπάο μπορεί να μην κέρδισε ούτε την Έιμπαρ, αλλά δικαιολογείται λόγω αγωνιστικού χώρου. Θέλει περισσότερο τη νίκη και περιμένουμε να το κάνει, με το διπλό να πληρώνει στο 3.00