Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Preview στοιχημα Serie A: ΝΑΠΟΛΙ – ΤΟΡΙΝΟ

ΝΑΠΟΛΙ: Δέχτηκε γκολ στο 19’ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αταλάντα και παρότι ήταν πιο απειλητική στην επανάληψη, δεν απέφυγε την ήττα με 0-1. Φάνηκε και πάλι η απουσία του Καβάνι. Με τις 2 ήττες στα 3 τελευταία στο πρωτάθλημα, είδε την Ίντερ να την περνάει στη βαθμολόγια με 2 βαθμούς και να απομακρύνεται από την κορυφή με 6 βαθμούς. Στηρίζει πολλά στην έδρα της, έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο, με 5 στις 5 νίκες. Έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στη Σέριε Α. Τα 7 τελευταία με την Τορίνο ήρθαν γκολ-γκολ. Την Πέμπτη υποδέχεται την ουκρανική Ντνιέπρ. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ζουνίγκα (8 συμμ./1 ασίστ), Μπρίτος (2 συμμ.) και ο πρώτος σκόρερ της, Καβάνι (8 συμμ./6 γκ.).




ΤΟΡΙΝΟ: Ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λάτσιο και άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Γκλικ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και ισοφάρισαν στο 57’ , χάνοντας στη συνέχεια καλές ευκαιρίες. Έμεινε έτσι για 4ο παιχνίδι χωρίς νίκη, αλλά της μένει η καλή εμφάνιση και ο εκτός έδρας βαθμός. Έπεσε στη 14η θέση με 10 βαθμούς, δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Παραμένει αήττητη εκτός έδρας φέτος, με 4 όμως ισοπαλίες σε 5 εξόδους και με μοναδική νίκη το εμφατικό 5-1 στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα. Δεν έχει χάσει στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Νάπολι. Συνεχίζει εκτός ο εξτρέμ Σούκιου. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μασιέλο (5 συμμ./1 ασίστ), Ογκμπόνα (7 συμμ.) και ο μέσος Βίβες (5 συμμ.).


ΠΡΟΤΑΣΗ: Χωρίς τον Καβάνι, δύσκολα πάει το χέρι μου στον άσο. Η μαχητικότητα της Τορίνο εκτός και η απουσία του Καβάνι, μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα τα λίγα γκολ στο Σαν Πάολο.