Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Allsvenskan: Τα βλέμματα στην ουρά

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα της Σουηδίας και οι μάχες για τον πρωταθλητή, για τις ομάδες που θα κερδίσουν την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και για αυτές που παλεύουν για την παραμονή έχουν... φουντώσει! 

Στο σημερινό πρόγραμμα τα βλέμματα στρέφονται στη μάχη της ουράς, με τις Σούντσβαλ και Σιριάνσκα να έχουν εκτός έδρας δοκιμασίες. Η Σούντσβαλ είναι αυτή τη στιγμή στη 14η θέση με 28 πόντους και απέχει δύο από την απευθείας παραμονή. Η νίκη είναι μονόδρομος για να ελπίζει σε αποφυγή των μπαράζ για την παραμονή, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Χάκεν, που λογικά θα έχει ενδιαφέρον για τον τίτλο ή έστω για την έξοδο στην Ευρώπη.


Η Ατβίνταμπεργκ έχει σωθεί οριστικά και είναι αδιάφορη και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των φιλοξενούμενων, αφού θα υπάρχει μια σχετική... χαλάρωση. Σε αποδόσεις στο 3,15 αξίζει να κάνουμε Trading το «διπλό».

Όσον αφορά τη Σιριάνσκα, παίζει κι αυτή με μια αδιάφορη αντίπαλο, ενώ έχει το... πλεονέκτημα ότι στο φινάλε φιλοξενεί την Κάλμαρ, που δεν θα έχει ούτε αυτή κανένα κίνητρο. Οπότε είναι σημαντικό γι' αυτήν να διατηρήσει απόψε τη διαφορά για να κρατάει την τύχη στα χέρια της 100%. Η Τζουργκάρντεν είναι αρκετά ασταθής εντός έδρας, ενώ αμυντικά έχει πολλές αδυναμίες, οι οποίες τώρα μπορεί να της στοιχίσουν.