Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Με απουσίες στη Γαλλία

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός εν όψει της αναμέτρησης με τη Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς δεν υπολογίζει στους Σιόβα, Φετφατζίδη, Παπάζογλου και Ιμπαγάσα.
Ο πρώτος δεν πρόλαβε τελικά να είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του από το ματς της Εθνικής Ομάδας με την Σλοβακία και τελικά θα μείνει στην Αθήνα μαζί με τους άλλους τρεις συμπαίκτες του.



Οι παίκτες του Ολυμπιακού το πρωί της Δευτέρας (22/10) έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναχώρηση για το Μονπελιέ της Γαλλίας. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στην τακτική, την αμυντική και την επιθετική λειτουργία, αλλά και στις στημένες φάσεις. Παράλληλα, έκαναν ασκήσεις ελέγχου και κατοχής της μπάλας, εστιάζοντας παράλληλα στη σωστή κυκλοφορία της.

Ο Σιόβας έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως και ο Φετφατζίδης. Ο Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα, ενώ κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε ο Παπάζογλου.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γαλλία, για την αναμέτρηση με τη Μονπελιέ. Αυτήν αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο και μεθαύριο στο Ρέντη, στις 10:30.