Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Preview Super League Σαββάτου:ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΟΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-1-2

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κατάφερε να πήρε το πρώτο της διπλό την φετινή σεζόν, αφού επικράτησε εκτός έδρας του Πανιωνίου με 1-0 και πήρε απόσταση 3 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Κέρκυρα έδειξε υπομονή στο παιχνίδι της στην Νέα Σμύρνη, δεν αγχώθηκε για το αποτέλεσμα και κατάφερε με γκολ του Καραλή στο 71' να πάρει τη νίκη. Ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παικτών του ήταν ο Άκης Μάτζιος, που ζήτησε θετικό αποτέλεσμα και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Είναι εμφανές ότι παιχνίδι με το παιχνίδι η Κέρκυρα ανεβάζει στροφές και είναι ολοένα και καλύτερη. Το ματς με τον Πανιώνιο ήταν το πρώτο που η ομάδα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη της εστία της και αυτό είναι ένα από τα δείγματα βελτίωσης που λέγαμε. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο ανέτοιμος Γιάντσης.


ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 5-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΑΟΚ: Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του ο "δικέφαλος" πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική, χάρη σε γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη, που είναι πλέον ο μόνιμος σκόρερ για την ομάδα του ΠΑΟΚ, ειδικά μέσα στην "Τούμπα". Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ήδη έχει καταφέρει φέτος να πετύχει 5 γκολ σε επτά αγωνιστικές. Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ο "δικέφαλος" είχε την υπεροχή, απείλησε όμως ελάχιστα και ήταν φανερό το πρόβλημα του στην δημιουργία. Τελικά βρήκε το γκολ στο 51' και πήρε το υπερπολύτιμο τρίποντο. Βρίσκεται πλέον μόνος δεύτερος στην βαθμολογία, αλλά απέχει 5 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η παρουσία του Σαββίδη έχε φτιάξει το κλίμα στον ΠΑΟΚ, που θα έχει και ενίσχυση μεταγραφική τον Ιανουάριο, ώστε να τσεκάρει σίγουρα την δεύτερη θέση, που οδηγεί στ προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης θα έχει πρόβλημα στην μεσσία γραμμή, με τις απουσίες των Λόρενς και Κάτσε. Έτοιμοι δηλώνουν Βιβιάν και Γκαρσία, ενώ αμφίβολος είναι ο Γεωργιάδης.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ:12-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σίγουρα η Κέρκυρα είναι βελτιωμένη, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει σε επίπεδο να είναι φόβητρο για τους "μεγάλους". Ο ΠΑΟΚ δείχνει σοβαρότητα σε κάθε ματς φέτος και θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Διπλό