Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Preview πάμε στοίχημα Serie A:ΣΙΕΝΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2001): 7-4-9
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΙΕΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 4-1

ΣΙΕΝΑ: Αν και προηγήθηκε με τον Ρετζινάλντο στο 59’, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, δεχόμενη γκολ δύο λεπτά αργότερα. Δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 63’ και η αξιόμαχη Αταλάντα πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 82’. Αυτή ήταν η 3η σερί ήττα με το ίδιο σκορ. Μπορεί να έπιασε «πάτο» στη βαθμολογία με 2 βαθμούς, αλλά αυτό οφείλεται στη τιμωρία των 6 βαθμών που της έχει επιβληθεί. Αμφίβολοι ο αμυντικός Κοντίνι (2 συμμ.), ο μέσος Ροσίνα (5 συμμ.) και ο επιθετικός Μπογκντάνι (1 συμμ.). Σίγουρα εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Καμπανιόλο, οι αμυντικοί Μπελμόντε, Μαρτίνες, ο μέσος Ροντρίγκες (5 συμμ.) και ο επιθετικός Λαρόντο.


ΕΝΤΟΣ: 1-2-1
ΓΚΟΛ: 4-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΑΛΕΡΜΟ: Χωρίς τον Μίκολι στην αρχική ενδεκάδα στο εντός έδρας ματς με την Τορίνο, ήταν καλύτερη και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και να πάρει τη 2η φετινή της νίκη, μένοντας στο 0-0. Με τη 2η συνεχόμενη ισοπαλία παρέμεινε αήττητη για 3ο παιχνίδι, αλλά ακόμα βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία (προτελευταία με 6 βαθμούς). Πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό για να βελτιώσει την κατάσταση της. Ευτυχώς που μέχρι και ο 8ος απέχει μόλις 3 βαθμούς και με νίκη σήμερα μπορεί να ανεβεί αρκετές θέσεις. Ακολουθούν δύσκολα ματς με Μίλαν και Ρόμα. Αμφίβολος ο ενίοτε βασικός αμυντικός Μοντοβάνι (3 συμμ.), σίγουρα εκτός ο αμυντικό Μιλάνοβιτς και ο επιθετικός Ερνάντες (7 συμμ.). Βασικός σήμερα ο Μίκολι.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-1
ΓΚΟΛ: 1-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια η Παλέρμο, που δε χάνει. Μπορεί να διευρύνει το αήττητο σερί της κόντρα στη Σιένα που είναι ντεφορμέ στα τελευταία. Χ2