Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Σε αγωνιστική άνοδο η Ιντερ.




Ο προπονητής της Ιντερ, Αντρέα Στραματσόνι φάνηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Κατανια.

Η Ιντερ με αυτό το τρίποντο πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς ενώ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρό έχοντας παράλληλα πολύ καλό ρυθμό.

Οι Μιλανέζοι κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Αντόνιο Κασάνο στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη και παρά τις ευκαιρίες της Κατάνια οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ροντρίγκο Παλάσιο, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στο παιχνίδι.


"Στο παιχνίδι με την Κατάνια είδα την καλύτερη Ίντερ της χρονιάς. Ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, το απολαύσαμε και προσφέραμε θέαμα στον κόσμο που ήρθε στο στάδιο. Αυτό, όμως, που με ικανοποιεί είναι η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας.

Για ακόμα ένα ματς καταφέραμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τους κινδύνους, παίζοντας μάλιστα με μια ομάδα που είναι ικανότατη από τη μέση και μπροστά", δήλωσε ο προπονητής της Ιντερ.
Στη συνέχεια ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε και στην  πρωτοπόρο Γιουβέντους.

"Για την ώρα δεν είναι φρόνιμο να κοιτάμε τη βαθμολογία και τις διαφορές. Είναι νωρίς ακόμα. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι να δουλεύουμε σωστά και να παίζουμε όπως με την Κατάνια".