Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

"Κληρώνει" για μία

Η Παρί Σεν Ζερμέν συναντά σε εντός έδρας αναμέτρηση τη Μαρσέιγ, στο μεγάλο ντέρμπι της φάσης των "16" για το League Cup της Γαλλίας.


Οι πρωτευουσιάνοι δεσπόζουν στην κορυφή του Championnat, καθώς μετά τις αρχικές απώλειες βαθμών που είχαν, πέτυχαν σερί συνεχόμενων νικών και έφτασαν τους 22 βαθμούς.

Τελευταίο τους "θύμα" ήταν η Νανσί, στην έδρα της οποίας επικράτησαν με 1-0, αποτέλεσμα που προσφέρεται στο 6,50 για να εμφανιστεί γι’ αυτούς και απόψε.


Αξίζει να σημειωθεί, πως στα τρία τελευταία τους παιχνίδια δεν έχουν δεχτεί κάποιο τέρμα, ενώ τελευταία που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν στο 2-2 στην έδρα της αποψινής τους αντιπάλου για το πρωτάθλημα.

Για το θεσμό του κυπέλλου, αυτός θα είναι ο πρώτος εφετινός αγώνας της Παρί Σεν Ζερμέν και ευελπιστεί να πάρει την πολυπόθητη νίκη-πρόκριση.


Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη πλευρά, τα πηγαίνουν και αυτοί εξαιρετικά στο Championnat και οι τρεις βαθμοί που υπολείπονται της κορυφής ενδέχεται να είναι ένα γεγονός που οφείλεται στο ότι μετρούν, μέχρι στιγμής, ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τελευταίο επίσημο ματς που έδωσαν ήταν την περασμένη Πέμπτη, όπου ηττήθηκαν, πάντως, με 2-0 από την Γκλάντμπαχ για τον 3ο όμιλο του Europa League.

Όπως προαναφέρθηκε, οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί μία φορά εφέτος κι έχουν έρθει ισόπαλοι στη Μασσαλία.

Σ’ ό,τι αφορά το League Cup, τώρα, τις δύο τελευταίες φορές που κλήθηκαν να διασταυρώσουν τα… ξίφη τους, το συγκρότημα του Κάρλος Αντσελότι "χαμογέλασε" στο τέλος επικρατώντας με το ίδιο σκορ (2-1).

Αυτή η αναμέτρηση άραγε πού θα καταλήξει;