Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Δημήτρης Καζάζης: Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο μία σειρά δύσκολων αγώνων.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2012 ο Ολυμπιακός.
Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν για την 11η αγωνιστική με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ στην έδρα τους και παρέμειναν αήττητοι στην κορυφή της γενικής κατάταξης, έχοντας έντεκα βαθμούς διαφορά από τους διώκτες τους!


"Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Με την απόδοσή μας το κάναμε εύκολο. Στα δύο πρώτα σετ του αγώνα πραγματοποιήσαμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Στο τρίτο σετ και με την αλλαγή πασαδόρου που έκανε ο ΠΑΟΚ, δυσκολευτήκαμε, αλλά στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τον πρώτο γύρο και το 2012.

Προσπάθησα να παίξουν όλοι οι παίκτες μας. Πράγματι, όσοι χρησιμοποιήθηκαν βοήθησαν και στην ομάδα γνωρίζουν όλοι τον ρόλο τους. Γενικότερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και υπερήφανος από όλα τα παιδιά", τόνισε ο τεχνικός των νικητών, Δημήτρης Καζάζης. 


Στη συνέχεια ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε και στους μελλοντικούς στόχους των Πειραιωτών ενόψει του 2013.

"Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο μία σειρά δύσκολων αγώνων με πολλές μετακινήσεις. Ως τώρα κάναμε τη μισή δουλειά. Θα ξεκουραστούμε για να μπούμε στην τελική ευθεία με συνεχόμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, το League Cup, την Ευρώπη και το Κύπελλο Ελλάδας.
Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στις 5 Ιανουαρίου μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τη Λαμία. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που ήταν και σήμερα κοντά μας. Η παρουσία τους και η συμπαράστασή τους δίνει επιπλέον ενέργεια στην ομάδα", κατέληξε.