Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε στοίχημα Serie A: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΙΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1994): 7-4-3
ΠΕΡΥΣΙ: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΙΕΝΑ 2-1

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Σε ένα από τα θεαματικότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η Φιορεντίνα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Ρόμα στο Ολίμπικο με 2-4. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 7’, αλλά ο Ρονάλια ισοφάρισε 7 λεπτά αργότερα, πήραν όμως προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο με 1-3. Ο Ελ Χαμνταουί μείωσε σε 2-3 στο 46’, αλλά η Ρόμα έχασε πολλές ευκαιρίες και σφράγισε τη νίκη με γκολ στο 89’. Πρώτη ήττα για τους βιόλα, μετά από ένα αήττητο σερί 10 αγωνιστικών, που την έριξε μετά από καιρό εκτός της 5άδας. «Κάστρο» το Αρτέμιο Φράνκι, μόνο Τορίνο και Μίλαν έχουν καταφέρει να πάρουν τον βαθμό. Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα. Αήττητη στα 7 τελευταία που φιλοξένησε τη Σιένα (5-2-0). Τιμωρημένοι οι μέσοι Κουαδράδο (16 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Ρούμπεν Ολιβέρα (4 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Χεγκάζι, Καμπορέζε. Επιστρέφει ο φορ Τόνι. Αμφίβολοι ο τερματοφύλακες Βιβιάνο (16 συμμ.), ο μέσος Πιζάρο (12 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Λιάγιτς (11 συμμ./1 γκ./4 ασίστ), Γιόβετιτς (11 συμμ./6 γκ./3 ασίστ).



ΣΙΕΝΑ: Δύο συνεχόμενα εντός για τη Σιένα, δύο συνεχόμενα 1-3 και στα δύο βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο αλλά δέχτηκε τρία τέρματα στην επανάληψη. Πρώτα πέρασε η Ρόμα και στο πιο πρόσφατο έχασε από την Κατάνια. Τα παράτησε στο β’ μέρος αν και φάνηκε να πατάει πολύ καλά στην αρχή. Παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας, 4 πλέον βαθμούς μακριά από τη σωτηρία. Αμφίβολος ο μέσος Άντζελο (12 συμμ./2 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Καμπανιόλο και ο επιθετικός Ζε Εντουάρντο (8 συμμ./1 γκ.).

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Ανώτερη η Φιορεντίνα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μέσα στη δυνατή της έδρα δε θα δυσκολευτεί να τα καταφέρει