Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος Ligue 1:ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΜΠΑΣΤΙΑ


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1994): 8-11-7

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο 14’, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπρεστ, αλλά έβγαλε και πάλι ψυχή πρωταθλήτριας και κατάφερε να ισοφαρίσει (με αρκετή δόση τύχης η αλήθεια είναι) με το αυτογκόλ του αμυντικού των γηπεδούχων, Μαρτιάλ στο 21’, ενώ πήρε κεφάλι νωρίς στην επανάληψη με το γκολ του Ουτάκα (57’), κρατώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ανεβασμένη η Μονπελιέ το τελευταίο διάστημα, μετράει μόλις μία ήττα στα 8 τελευταία για το πρωτάθλημα και δείχνει ικανή να κάνει το come-back. Αήττητη εντός έδρας από τη Μπαστιά (7-6-0). Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Πιονιέ (2 συμμ.), ο δεξιός μπακ Μποκαλί (7 συμμ.), οι αμυντικοί μέσοι Σταμπουλί (10 συμμ./1 ασίστ), Σαϊχί (10 συμμ.), Μαρβό (5 συμμ.), βασικοί οι δύο πρώτοι, και ο επιθετικός Αϊτ-Φανά (7 συμμ./2 ασίστ).



ΜΠΑΣΤΙΑ: Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με 0-2 στο 70’. Η Μπαστιά άργησε να «ξυπνήσει», μείωσε με τον Μοντέστ στο 82’, έχασε και μία καλή ευκαιρία προς το τέλος, αλλά θα ήταν άδικο να γυρνούσε το ματς βάση της συνολικής εικόνας. Τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, τουλάχιστον βρήκε δίχτυα έχοντας μείνει «άσφαιρη» στα τρία προηγούμενα. Μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα. Μαζί με τη Τρουά, έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, δεχόμενη κάτι περισσότερο από 2 γκολ/αγώνα. Εκτός οι αμυντικοί Μαρσάλ (12 συμμ./1 γκ.), Σανς (5 συμμ.), Μαρκέ (5 συμμ./1 γκ.) και οι μέσοι Καουζάκ (12 συμμ.), Μοϊζινί.


ΠΡΟΤΑΣΗ: Το momentum δείχνει Μονπελιέ. Η περσινή πρωταθλήτρια έχει βρει ρυθμό και απέναντι στην αδύναμη Μπαστιά μπορεί να φτάσει σε ακόμα μία νίκη. Άσος στο 1.65