Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

"Μπορώ να φέρω ισορροπία"

Ενθουσιασμένος από τις πρώτες του ημέρες στον Παναθηναϊκός είναι ο Τζέισον Καπόνο, που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της νέας του ομάδας.


Το "τριφύλλι" δεσπόζει στη 2η θέση της Α1 του ελληνικού πρωταθλήματος, μετρώντας οχτώ νίκες και δύο ήττες, ενώ έχει προκριθεί και στο Top-16 της Euroleague.

Οι "πράσινοι", αν και ξεκίνησαν με σκαμπανεβάσματα τη φετινή σεζόν, βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματά τους και, με τη βοήθεια κάποιων νέων προσθηκών στο ρόστερ τους, ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο του triple.Όσο περνάει ο καιρός, θα μπορώ να προσφέρω περισσότερα.Τζέισον Καπόνο


Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη είναι ο Τζέισον Καπόνο, που αγωνίζεται ως γκαρντ και έχει θητεύσει στο ΝΒΑ.

Να σημειωθούν λιγότεροι από 187 πόντοι στην αναμέτρηση του ΝΒΑ Μπρούκλιν Νετς-Μιλγουόκι Μπακς προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Ο Αμερικανός play-maker παραχώρησε συνέντευξη σε ελληνικό συνδρομητικό κανάλι, εκθειάζοντας τη νέα του ομάδα, ενώ, παράλληλα, εξήγησε ότι είναι ένας πλήρης καλαθοσφαιριστής, που μπορεί να βοηθήσει εξίσου σε άμυνα και επίθεση.

"Η πρώτη μου εμπειρία ήταν καλή, αλλά, όσο περνάει ο καιρός, θα μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, με καλούς παίκτες, που γνωρίζονται λίγους μήνες μεταξύ τους. Από την πρώτη μέρα με βοήθησαν να προσαρμοστώ και ήταν όλοι καλοί μαζί μου.
Όλοι με γνωρίζουν από το περιφερειακό μου σουτ, αλλά μπορώ να προσφέρω περισσότερα, μπορώ να φέρω μία ισορροπία στο γήπεδο με αυτά που μπορώ να κάνω", κατέληξε.